Известување за работењето на централниот магацин


Почитувани добавувачи, Би сакале да Ве информираме дека Централниот магацин на Македонски Телеком АД Скопје лоциран во просториите на “Квенбергер Логистикс Македонија” во Мултифункционалната зона Ќојлија на адреса Ул. 9 бр.4, 1043 Петровец – Скопје, ќе биде затворен за работа на 18 ноември 2022, поради спроведување на редовниот, законски пропишан, годишен попис на материјали на залиха.
 
 
 
   
кон врвот Nagore © Македонски Телеком