Известување за централниот магацин Маџари


Почитувани добавувачи,
 
Би сакале да ве информираме дека поради редовниот, законски пропишан, годишен попис на материјали на залиха, Централниот магацин во Маџари ќе биде затворен за работа во период во петок, 22. 11.2013 година.
 
 
 
   
кон врвот Nagore © Македонски Телеком