Известување за Централниот магацин Маџари


Информација

Почитувани Добавувачи,
Ве известуваме дека поради престојните новогодишни и божиќни празници Централниот магацин Маџари нема да врши прием и издавање на стоки на 01, 06 и 07 Јануари 2010 година.
Со почит,
Област за набавки и логистика
 
 
 
 
   
кон врвот Nagore © Македонски Телеком